Ulkona on ihanan viileää. Kirpeä kevätilma on parasta mitä tiedän, kirpeän syysilman jälkeen. Kesä puolestaan on ahdistavan kirkasta ja kuumaa aikaa.

En tiedä miten kestän tämänkin kesän, töissä on taas kuuma ja ulkona on kuuma ja aina on hikinen, likainen olo... Toivottavasti tulee sateinen kesä. Toisaalta, onneksi Huvilalla on keskimääräistä helpompaa olla, kun siellä tuulee järveltä. Onneksi on sellainen pakopaikka.

Nukuin tänään kolmeen iltapäivällä. Ei taas oikein tällä väsymysasteella lähde tuo säännöllinen elämänrytmi. En ymmärrä miten taas noin väsyttää. Ei ole töitä, eikä muutakaan kuormittavaa koska olen lomalla, mutta silti väsyttää ja pieninkin fyysinen rasitus saa minut läähättämään. Voihan se tietenkin olla, että olen vain huonossa kunnossa ja liian läski, mutta tuskin nuo syyt olisivat iskeneet tällä tavalla yhtäkkiä. Toivottavasti tämä ei nyt taas ole masennuksen ensiairue. Olen sen verran väsynyt jatkuvasti, että kaikki tekeminen tuntuu lähinnä velvoitteelta, ja sitä myötä oirekuva alkaa muistuttaa masennustani. Mutta toivotaan nyt että tämä on vain virusta, koska en näe mitään syytä miksi nyt pitäisi masentaa.