Tulin eilen kotiin yli viikon kestäneeltä reissulta. Kuten arvasinkin, kevät oli saanut rakkaat kasvini aloittamaan hurjan kasvun. Banaanipuuni on tehnyt kaksi poikasta, peikonlehdet molemmat kaksi uutta lehteä ja banaanintaimeni oli tehnyt neljä uutta lehteä. Avokado oli kasvanut todella hurjasti. Myös muissa kasveissa näkyy merkkejä uudesta kasvusta.
 
Toin mukanani kolme uutta pistokasta, en tosin ole jaksanut vielä laittaa niitä multiin kun on ollut kohtalaisen huono olo reissun jäljiltä. Olen nimittäin sairastanut jo kolmatta viikkoa yhtä ja samaa virusta. Voimat on täysin poissa, lihakset jatkuvasti kipeinä ja ääni ajoittain kadoksissa. hankin jo uuden lääkäriajan, alkaa huolestuttaa taas vaihteeksi että mikä minussa oikein on vikana. Kun ei nuo veriarvotkaan ihan kohdallaan ole viime aikoina olleet.

Ihana on olla taas pitkästä aikaa RAUHASSA. Ihan yksin. Oli minulla reissussakin kyllä oma hotellihuone, mikä sekin oli aiempiin reissuihin nähden luksusta, mutta silti mikään ei voita oman kodin rauhaa. Omat tavarat, oma ympäristö. Matkalla on kuitenkin 24h sidoksissa matkakumppaneihin. Matkaseura oli kyllä todella miellyttävää, ihmisiä jotka tietävät olla vaatimatta minulta mitään enempää kuin mihin olen sitoutunut, mutta yhdessäolo on silti tuossa mittakaavassa pidemmän päälle kuluttavaa.

Nyt pohdin vain, että kuinka jaksaisin tehdä nuo kasvihommat. Täytyisi laittaa parveke kesäkuntoon, tai edes aloittaa. Lisäksi banaaninpoikaset kaipaavat omiin ruukkuihinsa ja taimia pitäisi koulia. Ja sitten vielä se isoin homma; kirjovehka pitäisi jakaa kolmeen osaan ja vaihtaa isoon altakasteluruukkuun se isoin varsi. Mutta nyt en jaksa, ehkä huomenna. Onneksi on loma.

Eilen ehdin myös näkemään snookerin MM-finaalin. Onneksi ehdin, olisi harmittanut vietävästi jos olisin sen missannut. Ronnie oli nimittäin hienossa vedossa. Ja voitti. Voi ah kun se on niin seksikäs siinä kaikessa ylivertaisuudessaan. Hyvä puoli tässä sairastamisessa on ollut ainoastaan se, että ehti reissussakin rauhassa katsoa MM-turnausta kun ei päässyt vetämään reenejä. Snooker on hieno laji.